avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme salarizare

Buna ziua
Sunt un absolvent al unei universitati particulare, forma id a unei facultati de management. Ca urmare a scandalului national, nu ne-a fost eliberata diploma odata cu absolvirea facultatii. In urma unui proces cu universitatea in cauza, la care a fost parte si Ministerul Educatiei Nationale, mi-a fost eliberata diploma acum 2 luni. Scoala generala la care sunt angajata mi-a suspendat drepturile salariale (pentru incadrarea de stutii superioare) anul trecut pentru ca nu am adus diploma de absolvire. Acum, la 2 luni dupa ce am adus diploma in continuare refuza sa ma plateasca pe motiv ca facultatea nu este acreditata.
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 3 Octombrie 2013
Buna ziua,
"In urma unui proces cu universitatea in cauza, la care a fost parte si Ministerul Educatiei Nationale, mi-a fost eliberata diploma acum 2 luni"
Dvs in acel proces nu ati solicitat si recunoasterea diplomei,astfel ca acum trebuie sa-i dati in judecata si pentru aceasta.Si eu am colege in aceeasi situatie,nu se pot inscrie nici la grade didactice.
Intrati pe site-ul www.edu.ro pe forum si acolo gasiti topice pe subiectul acesta,eventual contactati cadre didactice care au castigat astfel de procese.
De exemplu ,citez :
" e_pop42:
Cam 2 ani a durat procesul, iar diploma am primit-o cam la 2 luni dupa ramanerea definitiva si irevocabila a sentintei.

Acum luptam pentru recunoasterea si incadrarea noastra, precum si pentru plata retroactiva intr-un alt proces."

[ link extern ] >

Mult succes!
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2013
petitemichele, utilizator
Buna ziua,

Aceeasi situatie a fost si in cazul meu. Scoala a fost data in judecata, a pierdut procesul si acum este obligata sa recunoasca incadrarea ca profesor si sa-mi plateasca banii luati pana acum. Hotararea este executorie.
De la sindicat mi s-a spus ca exista o hotarare de guvern conform careia aceasta suma imi va fi platita esalonat in 5 ani...este adevarat? exista asa ceva ?!

Va multumesc mult.
@ alyssax

Cand a fost pronuntata hotararea judecatoreasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inscrierea la master georgeta-z georgeta-z am absolvit fac.Spiru Haret Bucuresti cu diploma de licenta ID lb.romana/engleza in anul 2006 ,acum am vrut sa ma inscriu la master si mi s-a zis ca nu se ... (vezi toată discuția)