Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti daca este legal comportamentul autoritatilor in urmatorul caz: Am anuntat autoritatile competente ca doi batrini sint supusi violentei familiale, iar acestia au transmis printr-o persoana neautorizata sesizarea noastra agresorului. Va multumesc anticipat.
Cunosc doi batrini, bolnavi si care sint terorizati psihic(fizic nu sint sigura, cu toate ca batrinul a fost bagat cu o fractura in spital).din pacate cei doi batrini locuiesc la rude. dar acum nu mai au voie sa vorbeasca cu nimeni, nici macar la telefon. sint sechestrati. dar nu am vrut sa anunt politia pentru ca nu am stiut daca or sa aiba curaj sa spuna ce li se intimpla. asa ca m-am interesat unde pot reclama. mi s-a spus sa anunt autoritatile care se ocupa de astfel de cazuri. am anuntat aceste autoritati si ele mi-au raspuns ca nu i-au gasit pe agresori si batrini la acea adresa cind s-au deplasat, asa ca autoritatile au dat reclamatia mea la o persoana straina care era prezenta la domiciliul dat de mine. iar aceea persoana a promis ca ii va instiinta pe "agresori". ma scuzati, incerc sa nu spun prea mult, pentru ca si-asa imi este frica ca li s-a intimplat ceva rau din cauza mea. eu nu mi-am inchipuit ca aceste autoritati vor instiinta agresorii.