avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea titlului de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea titlului de mostenitor

Da dar este vorba mai ales in cazul mamei si de o casa in afara de terenuri ,ar mai fi vorba si de ceilalti frati care urma sa primeasac suprafetele pt care au semnat acordul de mediere . Am contatcta un avocat inca de la inceput si a vazut acel acta dar se pare ca nu a fost chiar in tema cu acest fel de proces din moment ce l-am pierdut tocmai din cauza sa ca a depus la dosar certificatul de mostenitor .Plus ca am vb si cu notari care au mentionat ca tr facuta succesiunea de pe urma bunicului tr pus in posesie unchiul p toata suprafata si daca refuza dupa sa semneze actul de vanzare cumparare mai ales ca nu vrea sa plateasca nimic . Ce as putea sa fac din punct de vedere legel sa obtin anularea certif pe calea instante pt ca asa mi se pare mai in siguranta . Desi domnul avocat acum ar cam vrea sa dea inapoi se pare sustine ca e un proces foarte greu .Va rog sa ma ajutati cu un art lege ceva care sa ma ajute obtin o anulare a certif . Nu se poate lege in nici un fel de acel acord dau de venirea titlurilor dupa emiterea certificatului ?? multumesc .

Nu ati precizat care este motivul pentru care solicitati anularea certificatului de mostenitor.
Pentru terenuri obtinute dupa eliberarea certificatului se va putea face un supliment la certificatul de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea titlului de mostenitor alinaduta alinaduta In urma cu cativa ani respectiv prin 1992 dupa ce a decedat bunica ,unchiul meu a facut succesiunea de pe defuncta si in fata unui notar le-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mostenirea neluvot2008 neluvot2008 Buna seara.Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de mostenire.Tatal meu a avut in grija un unchi si o matusa,acestia din urma neavand nici un copil,dar ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)