Da dar este vorba mai ales in cazul mamei si de o casa in afara de terenuri ,ar mai fi vorba si de ceilalti frati care urma sa primeasac suprafetele pt care au semnat acordul de mediere . Am contatcta un avocat inca de la inceput si a vazut acel acta dar se pare ca nu a fost chiar in tema cu acest fel de proces din moment ce l-am pierdut tocmai din cauza sa ca a depus la dosar certificatul de mostenitor .Plus ca am vb si cu notari care au mentionat ca tr facuta succesiunea de pe urma bunicului tr pus in posesie unchiul p toata suprafata si daca refuza dupa sa semneze actul de vanzare cumparare mai ales ca nu vrea sa plateasca nimic . Ce as putea sa fac din punct de vedere legel sa obtin anularea certif pe calea instante pt ca asa mi se pare mai in siguranta . Desi domnul avocat acum ar cam vrea sa dea inapoi se pare sustine ca e un proces foarte greu .Va rog sa ma ajutati cu un art lege ceva care sa ma ajute obtin o anulare a certif . Nu se poate lege in nici un fel de acel acord dau de venirea titlurilor dupa emiterea certificatului ?? multumesc .
Nu ati precizat care este motivul pentru care solicitati anularea certificatului de mostenitor.
Pentru terenuri obtinute dupa eliberarea certificatului se va putea face un supliment la certificatul de mostenitor.