avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale radiere din evidentele fiscale - auto-
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

radiere din evidentele fiscale - auto-

Am avut o masina accidentata pe care am vanduto an alt judet pers.respectiva a anscris masina dupa ce a reparato(ma rugat sa-i las numerele pt. a putea sa o anscrie) iar acum cei de la fisc ami spun ca am de platit si masina
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:39, 10 Februarie 2013
Ati instrainat autoturismul prin incheierea de documente autentificate?
Daca ati incheiat un inscris prin care ati instrainat autoturismul mergeti la organul fiscal si in baza acestui inscris radiati autoturismul din evidenta dumneavoastra. Daca nu ati intocmit nici un document care sa probeze vanzarea nu puteti face dovada ca ati instrainat autoturismul si acesta va ramane in continuare in evidenta dumneavoastra.
Da am contract de vanzare cumparare totusi de la fisc mi se spune ca trebuie adusa radierea de la politie
Contactati personal SPR evidenta auto,detaliati situatia si probati instrainarea cu document legal
Autoritatea va verifica baza proprie de date si poate emite document in baza caruia autoritatea fiscala dispune radierea auto din evidenta dvs
De aproximativ 3 ani, la impozite si taxe, nu se mai cere radierea din politie, pt ca transferul dreptului de proprietate se face in momentul in care o inscrie la politie cumparatorul, iar pt aceasta nu este necesar sa se prezinte si vanzatorul, deci obligat nu are si aceea radiere, decat daca o solicita cumparatorului.

Documentul in baza caruia se radiaza este contractul de vanzare cumparare, dvs depuneti formularul tip de scoatere din evidenta si CVC-ul dvs, nu au cum sa va refuze, nu exista niciun articol de lege sa nu primeasca actele, cereti scris.

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala a unui autovehicul! katap katap Salutare! Anul trecut pe 06.09.2012,am vandut o masina si am mers la primarie cu contractul de vanzare cumparare , mi au pus viza pe fisa de ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina de la politie fara act de vanzare-cumparare raduadrian00 raduadrian00 Buna ziua.Am vandut un autoturism in martie 2011 am radiato fiscal de la taxe si impozite dar nu am radiato de la politie.Acum dupa 4 ani risc sa fiu executat ... (vezi toată discuția)
Amenzi ilegale, contraventie inexistenta jus_tgv jus_tgv Buna ziua! Cazul meu este relativ simplu,dar nu stiu cum il pot rezolva.In luna iulie 2011 am instrainat un autoturism cu contract de vanzare-cumparare,unei ... (vezi toată discuția)