Nu am primit inca hotararea, am citit doar un rezumat in pagina de Internet a instantei.
Am un program de relatii personale si mi s-a stabilit pensie de intretinere pentru minor. Bine, bine, dar sa luam situatia in care minorul sta la mine o luna in vara. Normal este sa nu-i platesc nimic mamei, pentru ca nu trebuie sa o intretin pe ea in luna aceasta, banii in cauza si pe altii ii cheltui in interesul minorului si mi se pare totodata normal ca mama sa-mi verse mie in aceasta perioada o suma pe care sa o stabileasca instanta. Gresesc cumva eu in acest rationament?
Rationamentul e corect, desi, legal, nu se pune asa problema.
Sincer, daca aveti salariul minim si pensie stabilita la cca 180 lei/lunar, eu , ca mama, v-as incredinta copilul pentru vacanta aceea de 1 luna, v-as da nu 180 ci 200 lei, nu as pretinde pensia aceea de 180 lei aferenta lunii de vacanta si v-as preda copilul cu hainutele de pe el.
Fara suparare, dar nu inteleg...Sa inteleg ca in situatia de fata mama are 800 RON venit net lunar? De ce ar trebui sa apelez eu la bunavointa ei si nu si-a intrat instanta in rol ca sa clarifice aceasta problema care ar trebui sa fi simplu de formulat si de aplicat?
Daca ati cerut, instanta se va pronunta si pe acest aspect. Daca va respinge , va si motiva.
Alte discuții în legătură
Divort
ada92
Buna. Va prezint situatia vecinei mele , sper sa o puteti ajuta. In urma cu 3 ani a cunoscut un barbat roman care traia pe atunci in germania si venise in ... (vezi toată discuția)