avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pe durata programului de relatii personale, mama nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pe durata programului de relatii personale, mama nu are obligatii privind intretinerea

Nu am primit inca hotararea, am citit doar un rezumat in pagina de Internet a instantei.
Am un program de relatii personale si mi s-a stabilit pensie de intretinere pentru minor. Bine, bine, dar sa luam situatia in care minorul sta la mine o luna in vara. Normal este sa nu-i platesc nimic mamei, pentru ca nu trebuie sa o intretin pe ea in luna aceasta, banii in cauza si pe altii ii cheltui in interesul minorului si mi se pare totodata normal ca mama sa-mi verse mie in aceasta perioada o suma pe care sa o stabileasca instanta. Gresesc cumva eu in acest rationament?
Cel mai recent răspuns: tibimarin , utilizator 16:24, 12 Februarie 2013
atunci nu va ramane decat sa luptati ptr copilul dvs.nimic nu este imposibil atata timp cat iti doresti ceva cu adevarat .succes!
2cool4school a scris:
Din pacate, sunt convins ca mama copilului nu va folosi decat o parte din bani in interesul lui.
Este zgarcita si cu ea insasi.
Ani de zile am suportat singur toate cheltuielile de zi cu zi ale gospodariei si cele de investitii.
Prefer sa platesc bone, ingrijitoare, supraveghetoare, etc. si sa am copilul langa mine.
Cu el sunt convins ca as fi de 10 ori mai puternic dacat sunt acum.

daca e zgaricta inseamna ca va aduna bani, e bine, nu? Pe de alta parte, era datoria sotilor sa se intretina unul pe celalalt, se intampla in toate casniciile aproape, e normal.
Daca doriti copilul aproape de dv., la ce sa platiti bone, ingrijitoare, supraveghetoare? Pana la urma il vreti langa dv. sau langa bone? Vedeti ca, juridic, e o diferenta imensa.

fosta sotie e precum hagi tudose.credeti ca ii va fi bine copilului langa o astfel de mama?mai bine sta cu bona si are ce manca si va avea si taticul satisfactia celor 180 de lei pe luna de la mama cea zgarcita.
Daca mama e zgarcita, va economisi banii si minorul va trai in lipsuri...
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
tibimarin, utilizator
Eu am inteles ca divorteaza, asa ca nu mai trebuie sa contribuie la intretinerea fostei sotii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ada92 ada92 Buna. Va prezint situatia vecinei mele , sper sa o puteti ajuta. In urma cu 3 ani a cunoscut un barbat roman care traia pe atunci in germania si venise in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara maricata211@yahoo maricata211@yahoo Buna ziua copilul este la scoala clasa a 10 face 18 ani in primavara. Este de drept în îngrijirea mamei .dar copilul sta la mine eu plătesc pensie direct ... (vezi toată discuția)
Caut un raspuns corect - consecinte plata pensie de intretinere o data la 3 luni ManeaClaudiuAdrian ManeaClaudiuAdrian Buna ziua .Am o nedumerire si cred ca sunt prost informat tocmai de aceea apelez la dvs.In 2010 am dat in judecata fosta concubina deoarece aveam o fetita ... (vezi toată discuția)