Am avut un proces cu casa de pensii pentru gresirea deciziei de pensionare. In urma procesului pe 28.11.2012 s-a dat o sentinta favorabila cu drept de recurs in 10 zile. In aceasta perioada casa de pensii nu a facut recurs in timp util . Pentru ca pe hotarire nu a fost scrisa si anularea hotaririi Comisiei de contestatii de la CNP am facut cerere de complectare . Aceasta cerere a fost aprobata in data de 31.01.2013 cu drept de recur in 15 zile. Intrebarea mea : pot sa cer la arhiva emiterea si legalizarea hotaririi de 28.11.2012 ca definitiva si irevocabila sau trebuie sa astept si termenul pentru a doua hotarire. Nelamurirea mea este data de faptul ca sunt doua hotariri. Multumesc
Arhivare dosar
ioanandrei
O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocavila ?
sandry
buna ziua
-in cazul unei sentinte care ramine definitiva prin nerecurare ,cind sau daca ea devine irevocabila ? tinind cont ca partile din cauza nu cer acest ... (vezi toată discuția)