avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adaugarea unui nou membru la intretinerea locuintei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adaugarea unui nou membru la intretinerea locuintei

Buna seara, as dori sa stiu daca exista vreo lege care sa specifice de la ce varsta se adauga la intretinerea locuintei un bebelus (copilul meu are 1 an si 4 luni si as vrea sa stiu daca este obligatoriu sau nu sa il adaug la cheltuielile cu intretinerea ale locuintei).
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:00, 9 Februarie 2013
Conform art 17 al r din HG nr 1588/2007 comitetul executiv
stabileste cotele de participare pe persoane la cheltuielile aferentr persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar,minimum 15 zile pe luna

Conform norma mentionata este atat obligatoriu cat si moral fata de restul proprietarilor sa comunicati numarul corect al persoanelor care locuiesc in apartamentul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trecem un bebelus la intretinere? roxanaelena.donciu roxanaelena.donciu Buna ziua Doresc sa stiu cand pot trece un bebelus la intretinere? fiindca deja ei m au trecut cu el la intretinere fara sa ma intrebe eu stand cu ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari si problemele lor soso77 soso77 \\"Conform legii 230/2007 si HG 1588/2007 persoanele (indiferent de varsta) se inregistreaza la asociatie din ziua cand locuiesc in apartament. Sigur ca, ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a plati intretinerea florea_mirela08 florea_mirela08 Am si eu o problema. Eu am domiciliul stabil in Rimnicu Sarat si adresa de flotant pe Bucuresti,iar o zi/saptamana mai bine zis cateva ore vin si la prietenul ... (vezi toată discuția)