:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Pentru continuarea discutiei , aveti posibilitatea sa folositi optiunea "raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
dino12345 a scris:
am certificat mostenitor procura judiciara copii de la toate actele la fiecare mostenito as dori sa stiu daca pot sa inaintez actele catre tribunal singur sau sa angajrz un avocat si cit mar costa taxa de timbru si avocatul
Alina Stroila a scris:
Taxa de timbru se calculeaza in functie de valoarea imobilelor. Nu va poate spune nimeni fara a intocmi o nota de calcul. Cat priveste onorariul, fara un studiu al actelor este destul de greu....
Joha a scris:
Puteti sa va reprezentati si singur , dar puteti angaja si un avocat daca in procuri se specifica acest lucru, si de obicei in cele judiciare se specifica ca puteti angaja unul sau mai multi avocati, experti etc....
Luati legatura cu un avocat sa vedeti care este onorariul , nu exista tarife fixe....
dino12345 a scris:
da corect dar taxa de timbru cit costa pentru titlu de propietate .este in valuarea casei si al terenului de la rolu fiscal valuarea ei in afara de cadastrului si intabulare care se trimite de catre tribunal