Am si eu o nelamurire
In urma unui accident usor am zgiriat bara spate a unui autoturism
Neavind asigurare a ramas sa rezolvam problema personal
Pagubitul, insa fara sa-mi ceara si mie acordul si-a reparat bara la service-ul la care a dorit, ulterior cerindu-mi mie banii
Nelamurirea:
este posibil sa te trezesti asa din senin cu o factura fara sa-ti dai acordul pentru suma respectiva?
Pai daca dvs. v-ati trezit asa inseamna ca este posibil. In ceea ce va priveste sunt de parere ca daca doriti achitati reparatia daca nu, nu. :) Factura cu siguranta nu e pe numele dvs.
...asta este altceva. Daca nu veti plati vor putea cere in instanta acest lucru. Din moment ce societatea de asigurari a platit, acuma cauta sa se despagubeasca de la cel vinovat. Si este legal. Daca aveati asigurare, platea asigurarea dvs.
Despagubire partiala
luoana
In urma unor negocieri firma de asigurari a acceptat o suma la plata in conditiile unei reparatii in regie proprie...dupa doua saptamani m-am trezit ca mi-au ... (vezi toată discuția)
Intampinare?
BogdanBlg
Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)