avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare Srl , inchidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare Srl , inchidere srl

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul Dvs, am constituit in octombrie 2012 un srl cu un prieten 50/50, de atunci nu am avut nici o activitate si am dat declaratia la 0 doar odata deoarece am ales declaratia trimestriala, acum vrem sa inchidem compania, ce trebuie sa facem? Compania are doar 4 luni
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:33, 9 Februarie 2013
Cheltuielile ocazionate cu inchiderea firmei sunt aceleasi, fie ca societatea are o zi sau are 20 de ani, adica in total vreo 600 ron...Va recomand sa va prezentati cu asociatul dvs. cu actele de identitate la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului pentru a vi se redacta o hotarare de dizolvare a societatii simultana cu lichidarea, urmata de radierea din registrul comertului in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale republicata. Procedura se desfasoara in doua etape, mai multe detalii gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl csllngy csllngy Buna ziua Am un SRL infiintat in anul 2009, fiind asociat unic. Anul trecut, in 06.06.2010 am suspendat activitatea. Mentionez ca datorii nu am fata de ... (vezi toată discuția)