avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate in insolventa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate in insolventa

Daca o societate este in insolventa , ce se intampla cu debitele ,penalit.respectiv dob.de la AFP.Cresc,raman la fel sau cum pana reusesc sa le achit?
Cel mai recent răspuns: ecopreda , utilizator 17:51, 9 Februarie 2013
Daca societatea este in faliment si nu reorganizare, AFP se inscrie la masa credala. Suma ce ramane de recuperat, in situatia in care nu se atrage raspunderea administratorului, suma ramasa neacopreita se sterge in momentul in care se inchide procedura de faliment. Mai multe date ar trebuii sa vi le dea lichidatorul pe care il aveti numit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Insolventa/faliment, care sunt pasii pentru inscriere la masa credala? specialmee specialmee Buna ziua, Ma confrunt cu 2 situatii, 2 societati comerciale falimentare. La prima sunt actionar minoritar, detineam 2%, de curand a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)