avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA prin avocat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA prin avocat

Buna ziua,

Pentru o persoana cui handicap fizic major cu domiciliul in provincie, ce sfaturi aveti pentru dobandirea statutului de PFA. Ar fi posibil cu ajutorul unui avocat sau asa ceva? Exista persoane specializate in acest sens? Cum poate fi gasita o astfel de persoana?
Cel mai recent răspuns: aumsica , utilizator 14:43, 9 Februarie 2013
Intrati pe site-ul Camerei de Comert si Industrie din zona dvs. acolo gasiti toate informatiile in ce priveste autorizatea si ei va pot oferii contra cost si sprijinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii autorizare sanitar veterinara stefanmilitaru stefanmilitaru Buna ziua, Am deschis un magazin cu urmatoarele clase CAEN: -4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse ... (vezi toată discuția)
Onrc Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu astazi am mers la onrc pt a intreba ce acte imi sunt necesare pt a deschide o societate agricola.stiti ce mi-a zis ?sa intru eu pe www.onrc.ro la formalitati ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii? contract prestarii servicii anca_popescu anca_popescu Buna , Nu stiu ce pot sa imi deschid pfa sau II.Activitatea pe care vreau sa o desfasor presupune faptul ca trebuie sa lucrez cu colaboratori pe care trebuie ... (vezi toată discuția)