avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am o nelamurire, sunt casatorita de 7 ani si vreau sa divortez dar problema e urmatoarea eu stau cu sotul in casa soacrei, adica sunt cu adresa din buletin pe casa ei poate aceasta sa ma dea afara din casa inainte de terminarea divortului avand in vedere ca am o fetita de 5 ani cu fiul ei. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:28, 9 Februarie 2013
Imobilul fiind proprietatea soacrei, dvs. Depindeti de consimtamantul acesteia, adica dansa a fost de acord cu luarea dvs in spatiu, tot dansa poate solicita evacuarea dvs, intrucat aveti calitatea de tolerat.
Pana in momentul la care ramane definitiva si irevocabila hotararea de desfacere a casatoriei, nu va poate da afara din domiciliul conjugal .
Soacra va putea cere evacuarea dvs in instanta, proprietatea dansei nu are legatura cu casatoria sau divortul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu GEORGIANA ZAMTA GEORGIANA ZAMTA Buna ziua m-am cununat cu sotul meu si acum am ramas fara buletin. Stăm în casă soacrei mele ea fiind proprietara si nu vrea sa ma ia in spatiu pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Domiciliu dulman_elena dulman_elena Buna. Sunt casatorita iar sotul si soacra nu vor sa ma primeasca sa locuiesc in casa respectiva, deoarece are de gand sa divorteze sotul de mine. Am adresa din ... (vezi toată discuția)
Usa inchisa inainte de divort nelu1976 nelu1976 Buna seara!Sunt casatorit legitim de 2 ani +concubinaj 5 ani.Sotia mea detinea un teren in timpul concubinajului pe care am facut o casa in perioada ... (vezi toată discuția)