avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ajutor deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ajutor deces

buna ziua.tatal meu in varsta de 52 ani a decedat acum 2 saptamani in urma unui cancer si al unui tbc.in ultimii 2ani de viata nu a mai lucrat luand o pensie de revolutionar si beneficiind de asigurari medicale gratuite prin legea revolutionarilor.in anul 2012 le-au fost sistate pensiile de revolutionari nemaiavand nici un venit.eu,fiica lui,am fost la asistenta sociala sector 6 ptr a depune dosarul ptr ajutorul de inmormantare si mi s-a spus ca nu mi se pot acorda decat 500 lei nici macar minimul care am inteles ca ar fi de 1000lei.iar eu trebuie sa ma duc sa scot de la financiar ca nu sunt salariata caci nu pot justifica sumele de pe chitante.cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie si de ce mi se acorda numai 500 lei?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:45, 9 Februarie 2013
Condoleante.
Daca tatal dvs. nu a beneficiat de pensie de boala datorita felului bolilor de care a suferit, atunci dvs trebuie sa mergeti la Casa de pensii a sectorului in care a avut domiciliul.
Puteti citi aici ce fel de acte sunt necesare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate angaja o bolnavă de cancer în românia? cunosc pe cineva în astfel de situație, lucrează la un supermarket No name233 No name233 Am si eu o ntrebare se poate angaja o bolnava de cancer in romania? Cunosc pe cineva care este bolnavă de cancer si este angajata la un super market (vezi toată discuția)
Cine primeste ajutor de inmormantare? militaruflorentina militaruflorentina Buna ziua, Va relatez pe scurt datele problemei si sper sa primesc un raspuns cat mai repede. Va multumesc anticipat. Unei persoane salariate (salariu minim ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare povestitorul povestitorul in cazul in care persoana decedata e un copil decedat in spital la scurt timp dupa nastere(cu certificat de nastere si certificat de deces) cel care solicita ... (vezi toată discuția)