M-am confruntat cu multe legi care se bat evident cap in cap, m-am enervat, mi-am facut rau singura ca deh..n-are cine sa ne asculte, dar mi-am propus sa trec peste. Foarte rau daca ma intrebati pe mine pentru ca asa facem multi, trecem peste, si ii lasam pe buhaitii aia grasi si transpirati care dorm cand se mai abroga vreo lege, sa dea cu noi de pamant.
Una din cele mai recente ar fi cu fostul meu angajator: ne dau afara, neplatiti cu multe luni in urma, Codul Muncii zice ca primordial este ca el sa plateasca mai intai angajatii apoi ce mai ramane in ordinea cf legii, intra angajatorul in insolventa, ma inscris la Masa Credala si ce sa vezi, angajatii sunt ultimii de la coada care tre'platiti.....hai frate...despre ce vb aici?!?! Cata nesimtire sa le iasa prin pori??
A doua e si mai tare: ma apuc sa zugravesc in casa, scot caloriferele ca na, tre sa fac si in spatele lor, logic, si culmea e ca ma prinde iarna fara calorifere cumparate sau montate. Nimic rau in asta. Dupa cateva luni de iarna, vad lista de la intretinere. Ceeel mai mult la Radet de plata,desi eu informasem ca nu am calorifere in nicio camera. Admin ridica din umeri si zice "trebuia sa te debrasezi...".Inainte sa il bat bine sun la radet, le povestesc faza, si ei zic "pai doamna, noi nu executam debransari pe timp de iarna sub nicio forma". Eu: pai bun doamna, dar eu am vreo 10 mil la caldura in conditiile in care mai mai ca nu au fost turturi pe tevi, ati innebunit cu totii?"si incercam sa ii explic lu' tanti de acolo ca in scara aia nu sunt repartitoare, deci vine o suma pe fact care se imparte la toata scara; practic atat s-a condumat!! pai bun, s-o fi consumat atat, dar au consumat ceilalti fara mine...iar eu am anuntat ca nu voi avea cladura!! cat de greu era sa se imparta suma aia la nr apt care dispuneau de radet!?!?serios acum! Este cat se poate de normal ca atata timp cat eu am instiintat in scris ca nu o sa am caldura pe o perioada de x luni, sa calculezi caldura consumata la restul care au caldura! si domnita imi zice calma "trebuie sa platiti cat v-a pus administratorul pe lista ca se considera ca ati consumat"....am innebunit de nervi! Deci asa ceva......cine dracu a facut o asemenea legeeee fratilor?????Cum de ii lasam sa faca lucrul asta?!?ca sa ma debransez ma costa si acolo vreo 12 mil, dar cum ei nu debranseaza pe perioada iernii.....mai misca ceva cu astia.....ce sa mai...eu una nu mai am cuvinte....
Cel mai recent răspuns:
Lucian Huzum , Consilier juridic
21:55, 9 Februarie 2013