avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere Individuala

Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o Intreprindere Individuala. Eu ca administrator am voie sa-mi tin contabilitatea?! sau este necesar sa angajez contabil? Ori, administratorul nu are voie sa tina contabilitatea doar in cazul unei SRL. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 20:08, 9 Februarie 2013
Puteti sa va tineti singura contabilitatea in partida simpla si sa va depuneti toate declaratiile.
Buna seara.
Puteti,avand in vedere ca contabilitatea este in partida simpla.Se tine,registrul de incasari si plati si registrul inventar.Nu se intocmeste balanta contabila si nici bilant contabil.Suma de plata la bugetul de stat ,se stabileste prin declaratiile 200 si 220 ,care se depun la fisc in luna mai .
Marius Bote.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2013
Marius Bote, Practician in insolventa
Am inteles. Multumesc pentru raspunsuri. :)
Daca aveti cunostintele necesare, sigur va puteti conduca singura evidenta contabila
O precizare.Dvs.nu ve-ti fi administrator ci titularul intreprinderii individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala octavian c. octavian c. vreau sa aflu ce implica o intreprindere individuala,ce acte sunt necesara,taxe si impozite aferente, rulaj maxim,platitor sa nu tva ,diferentele fata de ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere OctaTudor OctaTudor Buna ziua As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau ... (vezi toată discuția)
Costuri intreprindere individuala si avantaje aylinutza aylinutza care sunt costurile infiintarii unei intreprinderi individuale si ce avantaje are aceasta fata de un AF?eu si sotul vrem sa dechidem un magazin intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)