avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz de incredere

.buna ziua.as dori sa spun ce am mai patit poate ma puteti ajuta cu un sfat: o persoana avea de vanzare un sistem a udio si ma intreaba daca nu vreau sa il cumpar. eu ai spus ca m-ar interesa si ce pret are sistemul. persoana respectiva [ ionut]imi spune ca 150 lei si daca sunt interesat si am bani pot merge cu el la un prieten [ sebi]acasa sa vad sistemul. ai arat ca am la mine suma de 150 lei si sunt de acord sa mergem la prietenul respectiv sa vad sistemul audio. am ajuns la usa ,sunam, deschide usa,ne pofteste in casa si ma invita in dormitor sa ami arate sistemul audio. ajuns in dormitor ,ionut ma imobilizeaza,tinandu-mi mainile,iar sebi ami ia banii din buzunar,dupa care ma scoate afara din casa. nu am martori care sa fi vazut cele intamplate in casa. ce pot face in acest caz?
am fost la politie am depus plangere, a fost chemat la polite sa dea o declaratie,iar in declaratie spune asa: a venit baiatul la mine, i-am aratat boxele[sistemul audio],mi-a dat banii pe el respectiv suma de 150 lei si a plecat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2013
mariusbt1, utilizator
Cel mai recent răspuns: dia22 , utilizator 16:31, 13 Februarie 2013
Puteti suna la 112...

Pot fi testati la testul poligraf.
tu ai luat sistemul audio sau nu?

daca nu l-ai luat, inseamna ca cei doi au facut "agresiune fizica" si "furt calificat" ai celor 150 lei ai tai
nu am avut martori cand am fost la el acasa.dar daca aduc 2 martori falsi care sa spuna: ca au fost cu mine la baiatul respecti care sta la adresa ,ap.. pot sa ai acuz de furt?
comiti o ilegalitate ... pentru 150 de lei ?

doar avocatul te costa de 3 ori mai mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt sau abuz de incredere mariusbt1 mariusbt1 o persoana are de vanzare un telefon si ami spune daca nu vreau sa il cumpar.ami spune ca vrea 100 lei pe el si daca vreau telefonul sa merg cu el intr-un ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de furt mariusbt1 mariusbt1 o persoana cunoscuta vazand ca am bani la mine ma oprestesi imi spune sa ii dau putin 50 lei sa imi arate ceva,ii dau cei 50 lei,iar pesoana ami scrie pe o ... (vezi toată discuția)
Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)