avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt sau abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt sau abuz de incredere

o persoana are de vanzare un telefon si ami spune daca nu vreau sa il cumpar.ami spune ca vrea 100 lei pe el si daca vreau telefonul sa merg cu el intr-un bloc,deoarece telefonul este furat si nu vrea sa il vada cineva cand mi-l vinde. merg cu el in bloc sa ami arate telefonul. in bloc ami arata telefonul si ami spune sa ai dau banii sa ai numere . scot banii din buzunar si ai intind persoanei respective sa ai numere.cand persoana respectiva se vede cu banii in mana, o rupe la fuga.
Cel mai recent răspuns: mariusbt1 , utilizator 09:40, 16 Februarie 2013
Banii i-ati dat de buna voie,nu este furt,poate fi abuz sau inselaciune.
ok cum spuneti dvs,dar eu cand depun plangere la politie pot sa il acuz de furt. in loc sa spun ca l-am dat banii cu mana mea,in declaratie spun urmatoarele: am fost chemat in bloc sa ami arate un telefon ,iar in bloc m-a amenintat cu un cutit si mi-a luat banii. si daca nu am martori cand m-a amenintat cu cutitul ,rezolv ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere mariusbt1 mariusbt1 .buna ziua.as dori sa spun ce am mai patit poate ma puteti ajuta cu un sfat: o persoana avea de vanzare un sistem a udio si ma intreaba daca nu vreau sa il ... (vezi toată discuția)
Furt calificat dana paraschiv dana paraschiv am luat cu amprumut de la cineva o suma de banii adica 1900 euro.am mers la notariat si am facut un act precum ca la data de 12 decembrie ai voi achita ... (vezi toată discuția)
Furt sau ce? mariusbt1 mariusbt1 cineva are de vanzare 10 cartuse de tigari , ami spune sa merg cu el sa mi le dea contra sumei de 800 lei.merg cu el,iar pe drum spre locul unde are tigarile ... (vezi toată discuția)