avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt sau ce?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt sau ce?

cineva are de vanzare 10 cartuse de tigari , ami spune sa merg cu el sa mi le dea contra sumei de 800 lei.merg cu el,iar pe drum spre locul unde are tigarile ami spune sa ai dau banii ca sa ai numere. eu ai dau banii sa ai numere.el numara banii si ai baga in buzunar.mai mergem ce mai mergem si respectivul vazand ca eu am intors capul sa ma uit putin la ceva, o ia la fuga. eu fu dupa el dar nu il mai ajung.sun la 112 si spun ca mi s-au furat banii. respectivul este depistat dupa 1 ora si spune ca nu mi-a furat nimic si ca banii[800 lei ] erau banii lui. cum pot demonstra ca mi s-au furat banii avand in vedere ca atunci cand i-am dat banii eram doar eu cu el?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:24, 24 Martie 2014
Puteti proba cu martori sau eventual verificati daca pe traseul parcurs cu persoana respectiva nu exista amplasate camere de supraveghere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt sau abuz de incredere mariusbt1 mariusbt1 o persoana are de vanzare un telefon si ami spune daca nu vreau sa il cumpar.ami spune ca vrea 100 lei pe el si daca vreau telefonul sa merg cu el intr-un ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de furt mariusbt1 mariusbt1 o persoana cunoscuta vazand ca am bani la mine ma oprestesi imi spune sa ii dau putin 50 lei sa imi arate ceva,ii dau cei 50 lei,iar pesoana ami scrie pe o ... (vezi toată discuția)
Inselaciune??!!! ContSters223591 ContSters223591 Acum 7 luni de zile am fost inselat de un autoturism,,de atunci tot umblu pe drumuri sa mi se faca dreptate si pina acum fara prea multe sperantze...Nu amprea ... (vezi toată discuția)