Multumesc din nou. exista legatura. au fost ascunse de catre avocatul concediat de mine dovezi care daca ar fi fost cunoscute de instanta de fond ar fi reiesit clauzele contractuale-criterii de evaluare incalcate(care se aplica conf ccm tuturor, nu doar unora), si adevaratul motiv al concedierii (conflict musamalizat-legatura cu persoana) care in loc de rezolvare conf ccm a fost rezolvat prin desfiintarea postului-concediere abuziva. am depus tardiv aceste dovezi la recurs, dar instanta de recurs n-a tinut cont de ele in motivare negasindu-se nicio referire la acestea, a confirmat fara sa analizeze dispozitivul fondului care a fost dat cu necunoasterea acestor acte. mi s-a incalcat dreptul la un proces echitabil conf art6 cedo.
mda ! problema se complică, în opinia mea : ați putea să vă întoarceți împotriva d-lui avocat angajat și plătit de dvs. ca să vă apere și să vă susțină drepturile și interesele legitime și care ”s-a cam dat de partea adversă” potrivit inf. din postarea dvs.”Manevrele” folosite de domnia sa, l-ar putea costa acum dacă vă veți întoarce împotriva sa, ”manevre” care v-a provocat vătămări și, probabil, v-au adus daune materiale : vă trebuie dovezi indubitabile.Trebuie să puneți pe ”tava instanței” aceste probe, să le susțineți scurt și clar.Cu privire la modul defectuos și ”specific” unora din instanțele române ale mult trâmbițatului stat de ”drept”, ce să vă mai spun : sunt la moda zilei.Sper, să nu ajungeți la CEDO.
referitor la avocat, am facut sesizare la barou si nu ma opresc aici. referitor la derularea procesului urmind sfatul facias, o sa fac sesizare la inspectia judiciara si csm, si apoi mai vedem. nu pot sa renunt pentru ca am dreptate...