avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare dupa depunere acte divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare dupa depunere acte divort

as dori sa stiu, in momentul in care depun actele de divort, care este cel mai scurt timp in care imi pot evacua fostul sot . Casa este mostenita de mine inainte de casatorie . Precizez ca avem un copil minor. multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 11:25, 10 Februarie 2013
oricand puteti cere evacuarea sotului, casa este bunul dvs propriu, nu constituie bun comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi dupa deces, familie divortata dragosman dragosman Buna ziua Va prezint un caz foarte delicat Propietar apartament,nevazator,divortat,decedat luna aceasta.In casa a locuit cu fosta sotie,copilul sotiei in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am divorțat și m-am mutat in chirie, daca vreau ... Mariusbun4 Mariusbun4 Bună ziua ,am divorțat și m-am mutat in chirie,daca vreau pot să mă întorc în locuința care e numele meu luată pe credit,dar acolo sta fosta sotie cu ... (vezi toată discuția)
Conventia matrimoniala poate fi atacata ? relatie relatie un imobil dobandit prin mostenire (ca fiu unic), prin certificat de mostenitor, poate face obiectul regimului comunitatii conventionale, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)