avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am divorțat și m-am mutat in chirie, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am divorțat și m-am mutat in chirie, daca vreau ...

Bună ziua ,am divorțat și m-am mutat in chirie,daca vreau pot să mă întorc în locuința care e numele meu luată pe credit,dar acolo sta fosta sotie cu copilul.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:11, 11 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca nu ati facut partajul si nu exista un ordin de restrictie, DA dar de ce sa provocati scandaluri?
E de preferat sa dezbateti partajul.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vă întoarceți și faceți scandaluri cu fosta soție, riscați să fiți evacuat forțat prin ordin de restricție.
Mai bine acționați legal, faceți partajul și vă luați casa.
Nu conteaza pe numele cui e casa, cei luat pe timpul căsătoriei e bun comun.
Dacă ați luat-o înainte de căsatorie, e bun propriu si ar fi mai simplu la partaj.
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2023
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca e bun propriu al dvs, puteti cere evacuarea ei in instanta si va mutati.
Daca e bun comun si fosta nu va lasa sa intrati, puteti cere reintegrarea in locuinta, asta tot in instanta.
probabil ca instanta va va indemna sa faceti partaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez casa? dada1 dada1 Buna ziua, M-am casatorit in anul 2010, stand impreuna cu sotul meu din anul 2009. Din aceasta casatorie nu a rezultat niciun copil. Am locuit in ... (vezi toată discuția)
Lamuriri- fostul sot nu ma lasa sa intru in casa proprietate comuna ncristiana ncristiana Buna, am si eu urmatoarea situatie: sunt divortata de un an jumate, dupa divort am mai ramas in casa pana la o alta cearta si bataie de la fostul sot si ... (vezi toată discuția)
Fostul soț nu vrea să elibereze de bună voie locuința după divorț Plethonis Plethonis Fostul soț nu vrea să elibereze de bună voie locuința după divorț. *EDIT: Mama mea a divorțat de tata iar acesta nu vrea să plece de bună voie ... (vezi toată discuția)