buna ziua ,am si eu o intrebare in legatura cu cartea de munca ,am lucrat pana in data de 26 noi 2012 atunci mi-am dat demisia as vrea sa va intreb mai pot sa-mi platesc cartea de munca de atunci sa nu intrerupere pt ca sunt insarcinata in 3 luni si as vrea sa intru in indemnizatie de crestere, am lucrat timp de 2 ani fara intrerupere multumesc.
Nu trebuia sa va dati demisia,acum nu o sa mai puteti beneficia de acea indemnizatie de crestere copil.
Ptr ca dvs sa beneficiati de indemnizatie crestere copil,trebuie sa aveti 12 luni venituri in ultimele 12 luni inainte de a se naste copilul.
Pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului nu are relevanţă plata contribuţiilor de asigurări sociale, singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni de venituri din salarii, venituri din activitati independente si venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.