avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

buna ziua ,am si eu o intrebare in legatura cu cartea de munca ,am lucrat pana in data de 26 noi 2012 atunci mi-am dat demisia as vrea sa va intreb mai pot sa-mi platesc cartea de munca de atunci sa nu intrerupere pt ca sunt insarcinata in 3 luni si as vrea sa intru in indemnizatie de crestere, am lucrat timp de 2 ani fara intrerupere multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 10 Februarie 2013
mare greseala ati facut #-o

Nu trebuia sa va dati demisia,acum nu o sa mai puteti beneficia de acea indemnizatie de crestere copil.
Ptr ca dvs sa beneficiati de indemnizatie crestere copil,trebuie sa aveti 12 luni venituri in ultimele 12 luni inainte de a se naste copilul.
dar nu pot sa platesc din urma cele 2 luni si sa ajung la zi ca am mai auzit ca se poate face asta
cel / cea de la care ati auzit acest lucru,v-a spus si in ce lege scrie? Daca il / o credeti cea ce v-a spus,mergeti si faceti asa si apoi mai vedem.
Pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului nu are relevanţă plata contribuţiilor de asigurări sociale, singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni de venituri din salarii, venituri din activitati independente si venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.
in concluzie nu mai pot face nimc nu mai exista nici o solutie ,asta e , va multumesc mult pt raspuns .

Alte discuții în legătură

Bună seara, contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 ... Anamaria N Anamaria N Bună seara, Contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 iar data nașterii copilului meu va fii în luna noiembrie. Dacă voi fii în concediu ... (vezi toată discuția)
Buna seara - intrare în ccc Apostol valeriu Apostol valeriu Ptr indemnizatie familiar îndeplinesc conditiile am lucrat in ultimile 12 luni si as vrea sa intru in ccc,patronul meu vrea sa întrerupă contractul s munca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Gabriela30032016 Gabriela30032016 Buna ziua, In prezent sunt angajata.Incepand de saptamana aceasta voi incepe activitatea la alta firma, contractul fiind pe perioada determinata:24 luni (cu ... (vezi toată discuția)