avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

buna ziua ,am si eu o intrebare in legatura cu cartea de munca ,am lucrat pana in data de 26 noi 2012 atunci mi-am dat demisia as vrea sa va intreb mai pot sa-mi platesc cartea de munca de atunci sa nu intrerupere pt ca sunt insarcinata in 3 luni si as vrea sa intru in indemnizatie de crestere, am lucrat timp de 2 ani fara intrerupere multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 10 Februarie 2013
garnita georgiana a scris:

adica sa ma angajez la o firma acum pe o perioada determinata de 3 luni dar cu data de 27 noi 2012 in c.i.m. si apoi sa ma dea in somaj ,se poate ?pt ca trebuie sa am 1 an sa pot intra in somaj?

Da,ati inteles perfect,insa nimeni nu va accepta asa ceva,e un risc ptr ca suntem deja in februarie 2013 si daca va baga la firma lui / ei cu data din noiembrie 2012,va avea consecinte ca nu a anuntat din timp angajarea dvs.
Poate aveti vreo ruda,o cunostiinta care e patron......incercati.....dar e riscul mare.
Sau poate sa va incheie mai intai un contract de prestari servicii si apoi un c.i.m. pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 ... Anamaria N Anamaria N Bună seara, Contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 iar data nașterii copilului meu va fii în luna noiembrie. Dacă voi fii în concediu ... (vezi toată discuția)
Buna seara - intrare în ccc Apostol valeriu Apostol valeriu Ptr indemnizatie familiar îndeplinesc conditiile am lucrat in ultimile 12 luni si as vrea sa intru in ccc,patronul meu vrea sa întrerupă contractul s munca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Gabriela30032016 Gabriela30032016 Buna ziua, In prezent sunt angajata.Incepand de saptamana aceasta voi incepe activitatea la alta firma, contractul fiind pe perioada determinata:24 luni (cu ... (vezi toată discuția)