avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendare firma

Buna ziua,
As vrea sa intreb daca perioada de suspendare a unei firme expira pe 16.02.2013 se mai poate suspenda in continuare?Pe ce perioada se mai poate suspenda? Se intocmesc acte pentru suspendare din nou?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:28, 10 Februarie 2013
Conform Legii societatilor comerciale 31/1990, suspendarea se poate face pentru o perioada de maxim 3 ani, pe toata durata societatii. Daca suspendarea ce inceteaza pe 16.02 a fost pe 3 ani, nu mai puteti face o noua suspendare.
Suspendarea activitatii unei societati comerciale se poate realiza pentru o perioada de maxim 3 (trei) ani (art. 237 alin.2 din Legea 31/1990), dupa aceasta perioada fiind obligatorie reluarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate srl crysenc21 crysenc21 Buna ziua, am si eu o rugaminte..unde gasesc temeiul legal al suspendarii activitatii unei firme, respectiv pentru un srl? - care este perioada minima si ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata temporar niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am o firma suspendata temporar pe o perioada de 3 ani, de la 01.04.2010 pana la 01.04.2013. Din cate ... (vezi toată discuția)
Societati inactive sanda-popovici sanda-popovici care sunt consecintele daca un SRL declarat inactiv la reg comertului pe o perioada de 3 ani, nu isi reia activitatea la expirarea acestui termen? daca nu ... (vezi toată discuția)