avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Sunt pe cale sa ajung la divort de sotie...avand o fetita in varsta de 4 ani, aceasta conform mentalitatii bolnave a judecatorilor din Romania va fi incredintata mamei......intrebarea mea este daca intra in competenta tribunalului de la Haga...si daca pot apela la aceasta institutie sa obtin custodia copilului dupa divort...pentru ca in Romania sunt convins ca ma voi bate cu morile de vant....si nu stiu daca imi permit sa investesc nervi si stres in "dreptatea" facuta de justitia Romana.....evident povestea e foarte lunga si as scrie un roman cu aceasta poveste......casa personala....mostenita.....interese ascunse din partea socrilor......santaj sentimental.......si alte marsavenii de genul asta.....socrii politisti comunitari.......restul il stiti voi.....
Cel mai recent răspuns: wifi_44 , utilizator 01:46, 20 Februarie 2009
Pe de o parte, topicul trebuia deschis in cadrul sectiunii "dreptul familiei".

Pe de alta parte, nu puteti apela direct la Tribunalul de la Haga. Trebuie sa va adresati instantei din Romania, competente dupa materie, sa parcurgeti toate gradele de jurisdictie, adica sa "investiti nervi si stres in dreptatea facuta de justitia din Romania", ca sa va citez pe dvs.

Poate va mai ganditi si nu divortati (topicul deschis de dvs. incepe cu "sunt pe cale sa...", deci mai este o speranta).
Slabe sanse...poate cand s-o inventa divotul de socrii si mintea nevestelor va fi mai putin la fat-rumos din lacrima ....e prea mare diferenta de varsta intre noi iar daca nu ai o scara a valorilor si prioritatilor in viata si ti-o traiesti haotic de azi pe maine.....ma indoiesc ca ar mai fi ceva de facut...

P.S. rog un moderator sa mute subiectul la sectiunea cu pricina...
Ce sa faceti la Haga - Tribunalul Penal Internaţional ? Tribunalul este înfiinţat pentru a judeca persoanele care se presupune a fi responsabile de violări grave ale dreptului internaţional umanitar.

Daca va considerati ca vi s-a incalcat un drept fundamental sau o libertate fundamentala prevazuta de Conventia Europeana a Drepturilor Omului, atunci aveti posibilitatea sa va adresati Curtii Europeane a Drepturilor Omului, dar numai daca indepliniti conditiile prevazute de art.35 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

Pai am aratat mai devreme.....conform mentalitatii bolnave a judecatorilor, copilul este dat mamei......nu conteaza ca nu a muncit , ca nu avea grija de copil, si N motive.....si nici nu ma astept sa castig custodia copilului......cu toata staruinta de care as da dovada... Nu este un drept al meu care imi este incalcat, de a avea sanse egale de a obtine custodia copilului dupa divort....?
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2009
wifi_44, utilizator
Nu trebuie sa judecati judecatorii inainte de a va fi fost judecata pricina, nu luati drept general valabil verditul dat in cauze cu acelasi obiect , e posibil ca la dumneavoastra situatia sa fie alta. Sfatul meu este sa luati legatura cu un avocat, sa-i expuneti problema si acesta va v-a sfatui care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati. Doar daca in urma judecarii cauzei ,considerati ca nu ati avut parte de o judecata dreapta, atunci puteti sa va adresati instantelor internationale. Dar poate nu e cazul:)

Alte discuții în legătură

Cum vedeti, sintagma "deregila"??? Manole Dumitru Manole Dumitru Legea, privind admitere custodiei minorilor, prevede .\"copii minori se incredinteaza parintelui cel mai bine plasat\"...De ce exista sintagma \"DE REGULA ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie copil de catre tata bfanero2009 bfanero2009 Buna ziua, As dori si eu cateva sfaturi prvind un proces de divort si obtinerea custodiei unui copil ( eu sunt tatal). In acest moment pot dovedi ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tatalui dv mircea dv mircea avem 9 ani casnicie, 1 baiat de 4 ani , ne iubim, dar criza a facut ca eu sa nu mai cistig cit cistigam pina acum (totusi mai mult ca si ea)si sa avem probleme ... (vezi toată discuția)