avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit auto

buna. sunt persoana cu handicap accentuat,detin o masina dar nu beneficiez de reducere de impozit. din cate am inteles ,masina trebuie sa fie adaptata tipului meu de handicap. problema este ca nu am ce modificare sa-i fac deoarece pot sa o conduc in starea in care se afla. insa doctorul imi recomanda deplasarea cu masina. in acest caz as dori sa aflu daca pot face ceva pt scutire de la impozit. va multumesc
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:45, 10 Februarie 2013
Conform legii, persoana cu grad de handicap grav sau accentuat, beneficiaza de scutire la impozit auto, doar daca masina a fost adaptata handicapului, deci in cazul dvs, nu beneficiati de scutire la impozit, masina nefiind adaptata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale BDAN BDAN Sunt persoana cu handicap gradul 1 GRAV cod handicap SOMATIC si am cumparat si inmatriculat pe numele meu, o masina adaptata preluarii si transportului ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)
Scutire ompozit persoana cu handicap jetli jetli Buna ziua! Sunt persoana cu handicap grav, fac hemodializa si spondilita cu poliartrita. Intrebarea este daca trebuie sa platesc impozit pe autoturism, ... (vezi toată discuția)