avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Fost Administrator vrea sa plece
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Fost Administrator vrea sa plece

Un italian a fost Administrator de o Srl din Romania care in decembrie 2010 a fost deschisa procedura de insolventa voluntara.
In februarie 2013 acest italian vrea sa plece definitiv in Italia. Intrebare este daca lichidatorul poate sa-l oblige sa nu plece?

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:28, 10 Februarie 2013
Nu poate mai ales ca se afla in procedura de insolventa voluntara. Oricum nu putea sa il opreasca sa plece din tara cat timp nu exista o sentinta judecatoreasca irevocabila prin care s-ar stabili raspunderea pentru eventuale pagube cauzate de catre administrator in conditiile art. 138 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neactivitate in procedura de insolventa mihaigiu mihaigiu Am fost Administrator de o Srl care in decembrie 2010 a fost deschisa procedura de insolventa voluntara. Considerand ca pana acum lichidatorul nu a vandut ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa lichidarea societatii univer univer Asi dori sa stiu, daca dupa ce s-a lichidat un SRL cu datorii ramase in urma salariilor angajatilor si la lichidare s-a dispus de catre Tribunal raspunderea ... (vezi toată discuția)
Urgent insolventa stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua , am avut o firma in faliment pentru care s-a dat sentinta \" În baza art. 131 din Legea 85/2006 închide procedura de faliment; aprobă decontul ... (vezi toată discuția)