avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua. Eu si sotul meu avem dubla cetatenie(romana si moldoveneasca). Am fost angajata in Romania ca jurist 18 luni iar ultimele 6 luni am fost angajata si in Republica Moldova tot ca jurist la o alta firma. In Romania am fost angajata cu actele romanesti, iar in Moldova cu actele moldovenesti. Impozitele pe venit au fost platite in ambele tari conf. legislatiei. In Romania am depus dosarul pentru indemnizatie, dar ma intereseaza daca legislatia romana imi interzice sa primesc indemnizatia si din Republica Moldova? Copilul are si el dubla cetatenie.
Astept raspuns.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 06:45, 11 Februarie 2013
1) daca ati depus dosarul ptr.indemnizatie in Romania veti primi acea indemnizatie din Romania.
2) Noi suntem in Romania,cunoastem legile din Romania ptr.obtinerea indemnizatiei copil,daca vreti sa obtineti indemnizatie c.copil si din Moldova,trebuie sa intrebati acest lucru in Moldova,ca ei au alte legi ptr.obtinerea indemnizatiei. Nu cred ca veti obtine si in Moldova,dar incercati.

succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte copilului nascut in thailanda rashanea rashanea Buna ziua. Sunt din Moldova dar am si cetatenie Romana, insa sotia mea nu are cetatenie Romana, doar Moldoveneasca. Asteptam un copil in viitor si ne gandim ... (vezi toată discuția)
Angajare în românia RodicaCostas RodicaCostas Buna ziua, sunt din Republica Moldova, am dublă cetățenie (moldovenească și română). În timpul studiilor am figurat cu buletin provizoriu cu ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in italia natalia88 natalia88 buna ziua, ma numesc Natalia,mam nascut in Republica Moldova si am 2 cetatenii moldoveneasca si romana.acum 4 luni am nascut in Italia si am vrut sa intreb ... (vezi toată discuția)