buna seara am si eu o intrebare daca imi rapundeti ,,eu ma depus o plangere pentru secehestrare intardevar mam suit cu un baiat in masina de bunavoie ptr ca a zis ca ma conduce acsa cand de fapt ma dus fara sa vreau pe un camp la ora 7 seara in luna noiembrie si ma lasat acolo tragand de mine eu intrun final am reusit sa m a zbat si cu chiu cu vai am scapat de el ,parasind autotrismul el plecanda de acolo era o padure si un camp unde nu treceau masini ,,intrun final am sunat la politie si a venit sa ma ia deacolo la 12 noaptea am depus o plangere unde acest baiat nu a patit nimik venindumi acasa prima data ca il va judeca ptr sechestrare iar apoi mia venit o definitiva prin care scrie ca procuroarea o femeie nu va incepe urmarirea scrie neinceperea urmarii penale a cestui baiat din cauza ca fapta nu exista ca eu mam suit de bunavoie acoloo ,,vreau sa va intreb cum e piosibil asa ceva si ce mai pot face in cazul asta sa las totul balta nustiou ce a facut asta de a iesit basma curata :sorry:
Dacă nu au trecut 20 de zile de la data comunicării soluţiei dată de procuror, depuneţi la prim procurorul parchetului o plângere prin care vă exprimaţi nemulţumirea cu privire la soluţia dispusă , şi motivaţi de ce. Nu vă costă nimic.
multumesc pr ntr rapuns procurorul pe aia scrie ca pe data de 19 ianurie insa mie acasa mia venit prin posta pe data de 5 februarie oricum va multuemsc ,,,,
Sechestare
olga1
buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori
aculin
ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)