avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notar roman in münchen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notar roman in münchen

buna ziua,am o rugaminte,puteti sa imi spuneti unde gasesc in München un notar cu care se poate vorbi si romaneste?
iau in calcul totusi si faptul ca e posibil sa nu faceti reclama pe seit dar totusi indraznesc sa va intreb.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 07:48, 11 Februarie 2013
Notarii din Germania...paradoxal sunt nemti...nu exista o baza in care sa spuna daca prin absurd vreun notar de acolo vorbeste si romaneste. Insa puteti apela la un traducator autorizat. Sau notarii de acolo pot legaliza doar semnatura pusa in fata lor pe un document din limba romana. Daca doriti un act care trebuie sa fie trimis in Romania si sa fie supus unei publicitati, adica inscris intre un registru notarial informatizat din Romania, apelati la Consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act notarial intocmit in strainatate (procura reprezentare succesiune si incasare despagubiri) DanGheorghe DanGheorghe Bunàziua , as avea o intebare , Am avut nevoie de o imputernicire fàcutà mamei mele ca sà mà reprezinte in un caz de succesiune si incasare ... (vezi toată discuția)
Procura facuta in germania la notar e valabila la anaf? Filia Filia Eu sunt cetatean german, nu mai am cetatenie romana. Fratele meu are nevoie in Romania la vanzarea casei de procura, sa obtina pentru mine un nr. identificare ... (vezi toată discuția)
Declaratia cu acordul tatălui pentru călătoria copilului cu mama se poate face la orice notar, sau trebuie făcută la consulat? Ana Maria Alice Ana Maria Alice buna ziua ,am si eu o intrebare vreau sa merg in romania sa imi schim buletinu impreuna cu fica mea de 2 si 3luni de unde obtin declaratia cu acordul tatalui ... (vezi toată discuția)