avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acte detinute de ITM-comunicarea acestora
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acte detinute de ITM-comunicarea acestora

Buna ziua, in urma unui proces, litigiu de munca, in care o instanta de judecata mi-a respins toate probele prin care solicitam unei societatii sa le prezinte, am aflat ca acestea sunt inregistrate la ITM. Prin urmare m-am adresat acelei institutii, care mi-a comunicat ca sunt date cu caracter confdential si nu-mi pot fi comunicate.
Care este calea legala de a intra in posesia acelor acte, aflte la ITM fiindu-mi necesare in vederea revizuirii hotararii instantei ce a judecat litigiul meu, mai ales ca este necesar stabilirea clara de termenului de 30 de zile.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: popmari , utilizator 18:41, 20 Februarie 2013
Despre ce acte este vorba?
contracte de munca ale angajatilor si acte aditionale ale acestora care sunt anterioare datei de 01.01.2011
Multumesc Maestre
In acest sens, se poate cere instantei de judecata sa solicite de la ITM copii de pe aceste documente ... in solicitarea catre instanta veti arata si ce v-a raspuns ITM-ul.
Am solicitat instantei aceasta proba, instanta a respins, intre timp decizia a devenit si irevocabila si in acest moment aflu ca starea de fapt nu este asa cum s-a aratat instantei si daca s-ar fi incuviintat aceasta proba alta ar fi fost situatia
Ati atacat hotararea instantei cu revizuire ???

Alte discuții în legătură

revizuire respinsa, care sunt motivele de recurs flory1 flory1 buna seara, litigiu de munca. cererea de revizuire a fost respinsa. calea de atac inteleg ca este recursul, puteti sa imi spuneti daca recursul il da tot ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca mariamihai mariamihai Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire ContSters83715 ContSters83715 in cate zile se poate inregistra la litigii de munca ( curtea de apel) revizuirea ( cale extraordinara de atac) conform cpc? (vezi toată discuția)