Acum, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența
Buna ziua Am avut un PFA din 2007-2010 (an in care am inchis pentru ca am avut numai pierderi)De la casa de asig.de sanatate am primit o instiintare ca am de plata pe perioada 2008-2010 o suma destul de mare de plata pentru ca in perioada 2008 ianuarie - 2009 septembrie nu am fost angajat.Desi am dus declaratia depusa la anaf 250 si 260 unde rezulta pierderile mi-au luat in calcul venitul mediu ca si baza de calcul rezultand o suma mare de datorii.Intrebarea mea este de ce asa tarziu ma anunta ca am restanta daca calculul lor este corect desi am avut pierdere in fiecare an ,iar penalitatile si dobanzile ce imi calculeaza este aprope egala cu suma datorata?
Penalitati cass
radu1838
Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.