Am fost citata intr-un proces penal in calitate de martor, dar am un copil de 4 luni pe care il alaptez, iar procesul a fost stramutat din localitatea de domiciliu la 400 km distanta. In cazul in care transmit la tribunal o cerere de amanare in care precizez ca pana la implinirea virstei de 1 an a copilului nu ma pot prezenta la proces, credeti ca ma mai citeaza in peioada aceasta?
Greu de spus daca se va dispune comisie rogatorie...
Mai degraba se va emite mandat de aducere.
Depuneti cererea pe care o considerati necesara si asteptati.
Daca nu depuneti precizarea va poate amenda.
Pai si daca vine politia cu mandat de aducere si sunt singura acasa cu copilul ce fac il iau si pe el la proces, mentionez ca e o distanta de aproximatin 400 km?
Motivati, motivati, motivati in detaliu impedimentele care va impiedica sa va deplasati, trimiteti nota instantei respective, solicitati luarea declaratiei prin comisie rogatorie. Cam atat puteti face in acest moment.
Cercetare penala
drasim
Buna ziua!
Sunt citat intr-un dosar penal, pe economic,disjuns,in 4 judete la departare foarte mare,peste 600 km fiecare
Posibilitatile mele financiare sunt ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie
rrocambole
O persoana este chemata( citata) ca martor intr-un proces penal la Bucuresti.
Distanta de la localitatea de domiciliu a persoanei pana la Bucuresti este de ... (vezi toată discuția)
Martor la furt
marian_n86
Salut numele meu este Marian si am fost de fata cand i sa furat telefonul mobil al unei cunostinte ,nu cred ca se poate numi chiar furt deoarece acesta ia dat ... (vezi toată discuția)