avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenintari prin convorbiri telefonice - probe?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenintari prin convorbiri telefonice - probe?

Buna ziua doresc sa va intreb daca mesajele de amenintare prin telefon si convorbirea telefonica inregistrata in care o persoana este amenintata poate fi de folos intr-un eventual proces de divort.
De asemenea daca o persoana este amenintata printr-un mesaj trimis prin yahoo mail se ia in considerare si constituie proba in proces .
Cel mai recent răspuns: roxanaandrei77 , utilizator 14:41, 11 Februarie 2013
Probele la care faceti referire ,in raport de continut,pot fi apreciate drept dovada,in cazul unui proces
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probele audio sau mail-urile pot constitui proba? gabriel.toma gabriel.toma Intr-un proces penal, inregistrarile convorbirilor telefonice pot fi aduse ca si proba? Ma refer daca instanta poate sa solicite de la compania de telefonie ... (vezi toată discuția)
Cont de e-mail spart Miyako Miyako Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)
Spam-ul cel de toate zilele... ciprian_ntz ciprian_ntz Stiu ca exista 1001 de subiecte create pe aceasta tema, le-am citit aproape pe toate... insa tot nu imi este clar. Poate cineva pana la urma sa delimiteze ... (vezi toată discuția)