avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general D112 pe zero sau deloc ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D112 pe zero sau deloc ?

Buna ziua,

Singura salariata a intrat in CIC pt 2 ani => contractul de munca e suspendat 2 ani.

1. Sa depun D112 pe zero in continuare cu datele salariatei respective?
2. Depun D100 unde declar ca nu mai am salariati si nu mai depun D112 ?

Multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:15, 11 Februarie 2013
Nu puteti depune D 010 pentru ca dvs.aveti salariat.Contractul este doar suspendat.Depuneti D 112 pe zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim-decl 112 misuku81 misuku81 buna seara! am si eu o mare problemain sensul ca singura salariata a unei sc a intrat in cic pt 2 ani iar cei de la finante mi-au spsu sa fac 010 ca nu se ... (vezi toată discuția)
Dispozitia inregistrata unde? andral andral am o firma mica ,care nu mai are profit de vreo 7 luni. Firma are 2 angajati.Pana acum,actele firmei au fost tinute de o caontabila dar avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)
Decl 112 se mai depune doar pt un cim suspendat pt crestere si ingrijire copil? Dorina87 Dorina87 Buna ziua, O societate a ramas fara salariati incepand cu luna august 2012, in momentul de fata mai exista doar o salariata care are contractul de munca ... (vezi toată discuția)