avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare -urgent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare -urgent

In cadrul unei instutii publice un economist angajat in functia de inspector resurse Umane indeplineste, prin decizie a directorului general, si atributiile de economist la serviciul Administrativ.(post vacant). In fapt indeplineste 2 posturi de mai bine de 7 luni, iar probabilitatea de angajare in perioada urmatoare aproape ca nu exista. Legislatia la institutiile publice restrictioneaza angajarile, respectiv la 7 posturi vacantate se face o angajare. Cum se poate face salarizarea persoanei pentru postul suplimentar de Administrativ in contextul prevederilor Legii 284/2010?
Este legala indeplinirea acestor atributii de administrativ in contextul in care are salariatul are CIM pentru functia de inspector resurse umane si fisa de post doar pentru aceasta activitate?

Alte discuții în legătură

Cum e corect? Posidonia Posidonia Sunt inspector HR la o autoritate nationala.Am primit o Decizie prin care primesc integral atributiile unui post ramas vacant la Administrativ, care implica si ... (vezi toată discuția)
Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare inspector resurse umane roxana69 roxana69 Este obligatoriu ca firmele sa aiba angajat un inspector resurse umane pt transmitere REVISAL sau poate si administratorul sa faca acest lucru? (vezi toată discuția)