avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instrainare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instrainare autoturism

Pentru ca mi-am cumparat o Dacia Solenta,vreau sa scap de batrina Dacia 1310 din 1996 ; m-am gindit s-o casez,radiez,s-o instrainez; un bun amic,ar dori sa i-o dau lui,sa circule cu ea inca 4-5 ani,pt ca el si-a pierdut masina intr-un accident; o instrainare prin vinzare ar costa de 2-3 ori valoarea masinii; el ar vrea sa-i dau actele si masina,sa-mi dea o suma de bani si sa circule asa; eu vreau sa scap de masina definitiv;; cum ma sfatuiti sa procedez,ca eu sa nu mai am grija masinii iar el sa poata circula ( suportind toate cheltuielile de impozit,RCA,taxa de drum,ITP) ,pina cind in final o s-o casam definitiv? Va multumesc pentru sfaturi!
Cel mai recent răspuns: ionelsighireanu , utilizator 22:07, 11 Februarie 2013
Puteti solutiona instrainarea prin incheiere de donatie autentificata la notar
Multumesc pentru solutie!
Totusi,nu e rezolvarea pe care o doresc: pentru ca omul sa-si poata inscrie in circulatie masina pe numele lui,trebuie sa plateasca timbrul de mediu,vreo 350 eur,ori masina costa cam 300 eur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la financiar, ... Mgsgeorge Mgsgeorge Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, menționez că nu am acte de vînzare cumpărare sau alte documente dar știu sigur că ... (vezi toată discuția)
Stergere masina furata de pe rol fiscal mpanciu mpanciu In 2000, mi s-a furat masina proprietate personala Dacia 1310, alba, din fata blocului in care locuiam pe atunci. Am declarat furtul la politie si in 2 luni de ... (vezi toată discuția)