avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Info hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Info hotarare

Am o nelamurire, hotararile cand sunt comunicate partilor nu trebuie sa fie semnate de presedintele instantei si de grefierul de sedinta?
Nu ma intereseaza situatia in care un judecator nu poate semna. Ma intereseaza copiile hotararile care se comunica partilor trebuiesc sa fie semnate si alea,nu?
Cel mai recent răspuns: bm_maria , utilizator 13:57, 11 Februarie 2013
copiile hotararii comunicate partilor poarta doar stampila instantei, stampila pentru conformitate si semnatura grefierului.

Hotararea de la dosar este semnata si de judecator.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)
Minuta nesemnata de judecator aporti aporti Am primit o minuta a sedintei camerei de consiliu a judecatorului de camera preliminara care este semnata doar de grefier prin care mi se respinge plangerea ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am primit o decizie de la un executor judecatoresc prin care mi se spunea ca a inceput executarea silita impotriva mea. Eu sunt din Ploiesti dar am ... (vezi toată discuția)