cine ma poate ajuta su pe mn urgent.....imi trebuie sa formulez o cerere catre firma la care este angajat tatal copilului meu de care sunt divortata ,unde sa ii informez de hotaratrea judecatoreasca,si de neplata pensiei alimenta
Daca este vorba de o cerere, atunci ar trebui sa si cereti ceva prin ea.
Nu aveti ce sa cereti de la firma unde lucraza tatal, cel putin nu dvs. personal.
Daca in timpul procesului instanta a aflat care este firma unde lucreaza tatal, atunci instanta din oficiu va infiinta poprire la locul de munca al tatalui.
Daca instanta nu a infiintat poprire intr-un termen de 1 luna de cad v-a comunicat hotararea, sau daca instanta nu stie care este locul de munca al tatalui, atunci dvs. trebuie sa mergeti la un executor judecatoresc si sa il executati silit pe tata. Atunci executorul va comunica ce e de comunicat la firma.
Cat despre neplata pensiei, nu vad de ce sa comunicati la serviciu. Nu puteti obtine nimic astfel. Pentru neplata ati putea face plangere la politie pentru abnadon de familie (neplata cu rea credinta timp de 2 luni).
Angajatorul tatlui nu are voie sa retina bani de la el decat daca cererea vine prin instanta sau de la executor.
am facut plangere penala dar cei de la politie nu l-au gasit ,,,iar tatal cand s-a hoarat sa scorde pensia alimentara nu era angazat ....cei de la politie m-au sfatuit sa trimit instiintare celor de la firma unde lucreaza tatal ...insotita de hotararea judecatoreasca.....mentinez ca angajatorul tatalui nu stie de aceasta hotarare
Tata are un loc de munca, iar politia nu l-a gasit ? #-o
Mergeti la executor , cum v-a sfatuit smeagull.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
danimaria99
din luna noiembrie fostul sot a dus la noul servici actlele necesare ptr a-mi livra firma respectiva banii dar nici in prezent nu am primit nimic mentionez ca ... (vezi toată discuția)