avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision administrare cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision administrare cont

Buna ziua,

Comisionul de administrare cont este legal? Auzisem ca nu ar fi legal. Ar fi o lege sau o hotarare care ar preciza acest detali?
Am facut un imprumut de la banca [EDITAT denumire banca] in anul 2006 si sunt taxata cu un comision de administrare credit de 0.200%.
Este legal acest comision?As putea sa depun o plangere?

Va multumesc pentru timpul acordat
:sorry:
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont TudorB TudorB Buna ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din decembrie 2011 si, de cateva luni, banca imi percepe, mie si sotiei in calitate de girant, comision ... (vezi toată discuția)
Comision lunar administrare credit Florentina Mihaela Florentina Mihaela As vrea sa stiu ce inseamna acest comision, adica ce eforturi face banca pentru a pretinde cei 50 ron pe care ii platesc lunar. Multumesc pentru explicatii. (vezi toată discuția)
Speta oug 50 GCC GCC Buna ziua! In anul 2005 mi-am facut un card de credit(descoperire de cont)- 1980 lei si cu aceasta ocazie mi s-a deschis si un cont. La acest credit nu mi s-a ... (vezi toată discuția)