avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda la regimul circulatiei turiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda la regimul circulatiei turiere

In procesul verbal de constatare a contraventiei,la regimul circulatiei rutiere,unde o persoana a fost amendata deoarece avea folie pe geamuri,nu este mentionat numarul de inmatriculare al autovehiculului ci doar marca acestuia.
In cazul contestatiei,actul poate fi anulat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:32, 11 Februarie 2013
Aspectul invocat de dvs nu constituie temei legal pentru eventuala anulare a PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala lucianviorel lucianviorel Aseara ma intorceam de la tara si intr-o comuna de langa orasul meu era o masina de politie. Cand m-am apropiat de ea o domnisoara (cred, dupa varsta) politist ... (vezi toată discuția)
Amenda la regimul circulatiei mihai6085 mihai6085 Un cetatean roman rezident in Franta a fost amendat deoarece ,,nu are asupra sa cartea de identitate\\".Respectivul care era sofer intr-un autoturism ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare retinut pentru folii valentino24 valentino24 am si eu o mare problema, acum cateva zile am fost oprit de un politist, dupa ce sa prezentat necorespunzator si mi-a vorbit ca si cum am fi fost amandoi pe ... (vezi toată discuția)