avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Blocare cont banca / Salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Blocare cont banca / Salarii

Buna ziua.

Conturile unei societati sunt blocate, iar disponibilul pentru toate salariile se afla intr-una dintre banci. Salariatii au deschise conturi de card de salarii la trei banci diferite. Legal se poate face transfer din acea banca unde exista disponibilul de salarii catre celelalte doua banci pentru a putea efectua tranzactia de plata a salariilor?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 14:35, 12 Februarie 2013
Se poate, poprirea nu afecteaza plata drepturilor salariale.
Trebuie sa prezentati statul de plata cu contul fiecarui salariat la banca unde se afla disponibilul si in baza acestuia vi se va debloca contul in vederea efectuarii platii drepturilor salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta banca ContSters240478 ContSters240478 salut, am urmatoarea problema : sunt restant la banca cu neplata a creditului pe 2 luni. Ieri mi s-a virat bani de salariu in cont. cardul de credit si ... (vezi toată discuția)
Mutare bani din contul din trezorerie mariaurell mariaurell trebuie sa intre o suma de bani in contul din trezorerie. inca nu am platit ce datorez statului, conform declaratiilor depuse in 24 luna ce a trecut. datoria ... (vezi toată discuția)
poprire cu executare silita Catalin2010 Catalin2010 O unitate bugetara (u.b.) are poprire pe conturi, inclusiv la banca la care are deschis contul de salarii din care se vireaza banii in contul fiecarui ... (vezi toată discuția)