avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de venit ptr. somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de venit ptr. somaj

Buna ziua,

Am fost in concediu crestere copil, iar acum am depus actele pentru dosarul de somaj.
Printre actele care mi s-au cerut este si adeverinta de venit de la circa financiara.
Avand copilul mic si stand mai mult la mama, mi-am trecut in CI si aceasta resedinta , care de altfel este in acelasi sector cu adresa de domiciliu din buletin.
Adeverinta de venit mi s-a emis pe adresa de domiciliu, din buletin ( domiciliu fiscal), nu pe adresa de resedinta.
La somaj mi-au spus ca trebuie sa le aduc adeverinta de venit pe adresa de resedinta.
Acum , sunt intr-un impas si e posibil sa pierd somajul ptr. ca nu am cum sa scot aceasta adeverinta pe adresa de resedinta (cel putin nu in timp util).
Cand am fost la politie pentru stabilirea resedintei, am intrebat daca mai trebuie sa fac ceva( sa schimb talon masina, carnet conducere...) si mi s-a spus ca nu...
Offf, puteti sa ma lamuriti si pe mine, nu este suficienta, pentru somaj, adresa de domiciliu din buletin, trebuie sa schimb acum si domiciliul fiscal pe adresa de resedinta?
Ps. Mentionez ca resedinta este schimbata din04.10.2012

Multumesc frumos.

Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
imasammy2011, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat fiscal pt programul rabla ionutscarlat ionutscarlat Am o intrebare in legatura cu obtinerea unui certificat fiscal pentru programul rabla. In anul 2010 mi-am schimbat resedinta in Bucuresti (din Mehedinti). ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate 14 ani dejan dejan Buna ziua, Va rugam sa ne ajutati in privinta cartii de identitate a fiului nostru care implineste 14 ani pe data de 21 Octombrie. Problema noastra este ca ... (vezi toată discuția)