avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasarea de la un compartiment la altul in aceiasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasarea de la un compartiment la altul in aceiasi unitate

detasarea se poate face in aceiasi unitate de la un compartiment la altul cu schimbarea felului munci, functie, program de lucru , postul pe care urmeaza sa il ocupe este cu studii superioare .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 11 Februarie 2013
Aceea nu cred ca este o detasare...

Art. 45 Codul muncii:

Detasarea este actul prin care se dispune schimbarea temporara a locului de munca, din dispozitia angajatorului, la un alt angajator, in scopul executarii unor lucrari in interesul acestuia. In mod exceptional, prin detasare se poate modifica si felul muncii, dar numai cu consimtamantul scris al salariatului.
Detaşarea nu se poate efectua decât la un alt angajator, .... In speta, este vorba despre modificarea locului de munca si a functiei .. situatie care intra sub incidenta prevederilor art.41 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca germi germi Cum se procedeaza daca se pleaca dintr-o institutie in alta institutie pe un post de conducere(director adjunct),cu pastrarea locului in cadrul institutiei din ... (vezi toată discuția)
Detasare mtudoran mtudoran As vrea sa stiu daca angajatorul ma poate obliga pe perioada detasarii sa indeplinesc alta functie.Mentionez ca in momentul semnarii deciziei de detasare nu am ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - detașarea Zese Zese Ce înseamnă a se detașa de la un angajator la alt angajator? (vezi toată discuția)