avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calculare baza de impozitare pentru II
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calculare baza de impozitare pentru II

Buna ziua.am un II -comert online cu amanuntul hainute copii...trebuie sa depun declaratia cu ce am realizat efectiv pe 2012..care este formula de calcul pt baza de impozitare? cineva imi spusese urmatoarea formula venituri-cheltuieli +cheltuieli nedeductibile +valoarea marfii nevandute...nu stiu cat e de corect,,insa daca adun acum valoarea marfii nevandute si se impoziteaza o data..cand o voi vinde si obtin venit se va impozita iar? Ajutati-ma va rog cu un raspuns!Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Modalitate de completare formular 200 adriana_nicolae29 adriana_nicolae29 Trebuie sa depun formularul 200 pt 2012 si nu stiu ce sume sa trec la rubricile respective...ma poate ajuta cineva? Multumesc (vezi toată discuția)
Marfuri alimentare nevandute pfa Mihaela Chivu Mihaela Chivu Un PFA neplatitor de TVA cu activitate de comert ambulant cumpara zilnic si vinde produse de patiserie. In fiecare zi raman produse nevandute, care nu se ... (vezi toată discuția)
Pfa-comert cu amanuntul-stoc de marfa-calcul impozit ContSters27400 ContSters27400 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutor. Sunt PFA cu activitate principala comert cu amanuntul. Eu am gandit calculul impozitului pe venit astfel: Anul N - ... (vezi toată discuția)