avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Modalitate de completare formular 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Modalitate de completare formular 200

Trebuie sa depun formularul 200 pt 2012 si nu stiu ce sume sa trec la rubricile respective...ma poate ajuta cineva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:11, 16 Februarie 2013
Trebuie sa postati aici, in continuarea intrebarii mai multe informatii legate de tipul de venit (activitate) pe care ati desfasurat-o in 2012 si pentru care trebuie sa depuneti declaratia in 2013 si alte informatii care sa ne permita sa va dam un sfat.
Comert online cu amanuntul-hainute copii..neplatitor de TVA..MULTUMESC
In D 200 doamna, trebuie sa treceti sume.Venituri si cheltuieli.Nu avem cum sa va indicam noi ce sume sa treceti in rubricile respective.
Sunteti intreprindere individuala,pfa?
Mod de completare declaratie 200:
-venitul brut: se trece totalul veniturilor (incasarle in numerar cu chitante sau prin banca)
-cheltuieli deductibile: se trece suma cheltuielilor cu marfa+o parte din facturile la curent (cf. contract comodat) si alte cheltuieli concrete cazul dumneavostra+contributia la sanatate sanatate platita in timpul anului, fara impozit pe venit platit
-cheltuieli deductibile obligatorii: treceti contributia la sanatate platita in timpul anului
-calculati venitul net
-la randul urmator nu aveti de completat
-in final completati randul care corespunde cu faptul ca aveti sau nu castig sau pierdere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare formular 200 pt anaf delfinut delfinut Am ceva nelamuriri cu privire la completarea formularului 200, de vreo 3 ani de cand desfasor activitatea cu acest PFA, il cam completez dupa cum mi se pare ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 200 pfa florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, in declaratia 200 sub venitul brut sunt trecute cheltuieli deductibile, din care contributii sociale obligatorii pentru 2014. Daca anul trecut nu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)