avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj!

buna ziua!va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine intr-o problema:lucrez de 2 ani la o societate comerciala,iar acum 2 zile mi-a fost adus la cunostiinta verbal de catre patron ca punctul de lucru se va inchide cu data de 1 martie ac.iar eu voi fi trimisa in somaj!mi-a spus ca din data de 19 februarie sa nu ma mai prezint la munca pentru ca vrea sa lucreze patroana pana la inchiderea magazinului.i-am cerut preavizul si decizia de desfacere a contractului de munca insa mi-a zis ca nu este obligata sa imi inmaneze aceste acte! ce sa fac? nu inteleg de ce sa nu mai vin din data de 19 februarie la munca? va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ca eu nu mai inteleg nimic!#-o nu stiu ce prevede legea!va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Demisie sau concediere? Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna ziua! tocmai am iesit din sedinta care s-a tinut la locul meu de munca unde am fost anuntati ( 50 angajati ) ca firma se inchide, dar vom fi cu totii ... (vezi toată discuția)
Urgent -"abuz"- probleme cu angajatorul !!!! Gabriella& Gabriella& Buna seara, Respectuos va rog sa ma indrumati, sora mea se confrunta cu urmatoarea problema la locul de munca : Pentru ca situatia economica a ... (vezi toată discuția)
Intrarea in somaj bil63 bil63 Buna dimineta, Am dori si noi o mica lamurire. Sotia mea a lucrat 2 ani de zile in cadrul unei firme fiind icadrata ca ajutor ospatar. In luna Septembrie a ... (vezi toată discuția)