avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedura vanzare bunuri in urma unei hotarari ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura vanzare bunuri in urma unei hotarari judecatoresti

Buna ziua, in primul rand sper ca postez aceasta intrebare in sectiunea potrivita :)

In urma unui proces de partaj judiciar am obtinut printr-o hotarare definitiva si irevocabila un apartament si un teren in judetul Arges ( eu fiind din Bucuresti ). Doresc sa vand aceste bunuri si as dorii sa stiu care este procedura. Am inteles ca primul pas ar fi sa astept redactarea hotararii de catre instanta de recurs si trimiterea dosarului la instanta de fond unde trebuie sa legalizez hotararea. ( doar legalizat ?? ). Dupa aceasta procedura ce ar trebui sa fac ?? Sa ma duc la un notar din judetul respectiv cu ce acte ??
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:08, 20 Februarie 2013
cu hotararea legalizata va intabulati imobilele : teren si apartament . dupa intabulare puteti vinde prin notar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedură vânzare imobil- drept civil bobita111 bobita111 In urma unui proces de partaj doresc să pun în vânzare un imobil. Mentionez că procesul s-a incheiat la inceputul lunii Mai în prima instantă. Când pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila? ksandra_33 ksandra_33 Buna ziua! Va rog frumos sa dati un sfat unui om aflat in incurcatura.Cum sa procedez pentru a obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila avand in ... (vezi toată discuția)
Obtinerea hotararii definitive garleanu garleanu Am avut un process la tribunal.S-a dat o hotarire a instantei de fond.Partile au fact recurs la curtea de apel.Recursurile au fost respinse ca nefondate ... (vezi toată discuția)